Bozóné Ágoston MáriaKedves Látogató!

Üdvözöllek honlapunkon!

Nagy örömömre szolgál, hogy betekintesz a mi kis világunkba, bízom abban, hogy hamarosan személyesen is találkozunk.

Bozóné Ágoston Mária vagyok, Magam és Kollégáim nevében engedd meg, hogy néhány gondolatot megosszak Veled.

Sok-sok munka után, végre kinyitottuk a Vitálcenter kapuját, mely szeretnénk, ha számodra is nagy örömet jelentene. Mint kisgyermekes anyuka, tudom, hogy néha szükség van egy kis kikapcsolódásra, amikor csak magunkkal foglalkozhatunk, mindezt lelkiismeret furdalás nélkül. A Játszóházat úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztály számára biztonságos és érdekes legyen, a gyermekek jól érezzék magukat. Kiváló szakember felügyeli a napi tevékenységet, ahol a gyermekek játszva fejlődhetnek, tanulhatnak és kreatívak lehetnek, míg a szülők egy kicsit tornázhatnak, vagy a mindennapi feladataikat, mint például a bevásárlás, kicsit gyorsabban, nyugodtabban elvégezhetik.

Igyekszünk újdonságokkal színesebbé tenni a Vitálcentert, hogy a környékben működő vállalkozásokat kiegészítve, plusz szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Folyamatosan törekszünk valami új ötlettel előállni, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legközelebb állót.

Kérlek, kövesd nyomon a Vitálcenter életét. Magam és Kollégáim nevében köszönöm türelmedet, és bízom a minél hamarabb történő találkozásban.

Üdvözlettel: Marcsi