Impresszum

A honlap fenntartója:

BAM Investor Kft.

Székhelye: 6600 Szentes, Honvéd utca 59.

Cégjegyzékszám: 06-09-016897

Adószám: 23271346-2-06.

Bankszámlaszám: 10402836-50526582-72481007 Kereskedelmi és Hitelbank Rt.

Elérhetőség:

Levélcím: 6600 Szentes, Arany János utca 15.

Mobil: 30-224-5160

Telefon: 06/63-787-741

E-mail: info@vitalszentes.hu

Internet: www.vitalszentes.hu

A Vitalszentes és Tündérkert Játszóház weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a BAM Investor Kft. jogosult.

A Vitalszentes és Tündérkert Játszóház logó, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a BAM Investor Kft. kereskedelmi védjegyei.

A Vitalszentes és Tündérkert Játszóház weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Vitalszentes és Tündérkert Játszóház akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a BAM Investor Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A BAM Investor Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A BAM Investor Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a BAM Investor Kft. kifejezetten kizárja.