Ludányi Anna

Ludányi Anna - Vitálcenter

Ludányi Anna – Vitálcenter

Üdvözöllek!

A nevem: Ludányi Anna

2016.Február elején csatlakoztam a Vitálcenter, Tündérkert Játszóház csapatához.

A munkámat, hivatásomnak tekintem. A pályaválasztásnál már konkrétan tudtam, hogy gyermekekkel szeretnék foglalkozni. Középiskolai tanulmányaimat a Batsányi János Gimnáziumban végeztem, ahol óvodapedagógus szakképesítést szereztem. Ez időben alakult meg a Szentesi Gyermek és Ifjúsági Kerekasztal, amelynek aktív tagja, majd elnöke is lettem. Rengeteg tábor, kézműves kisműhely lebonyolításában vettem részt. Előző munkahelyeimen is sok tapasztalatot szereztem a gyerekekkel való bánásmód, törődés és oktatás terén.

  • Mátéffy F. u. tagóvodában dajkaként dolgoztam 1 évig
  • Rigó Alajos Gyerekotthonban 9 évet töltöttem el, először gyermekfelügyelőként, majd lakásotthon vezető, nevelőtanárként.
  • Évekig egy 4 gyermekes családként voltam babysitter.

Célom, hogy a rám bízott gyermekek sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott életet kapjanak. Arra törekszem, hogy a szülőktől távol töltött időben is megtalálják azt a szeretetteljes közeget, ahol nyugodtan játszhatnak, jól érezhetik magukat és játék közben szinte észrevétlenül fejlődve a későbbiekben könnyen illeszkedjenek be bármilyen közösségbe.

A gyermekek egészséges életmódra nevelésének részeként a hét több napján ovis tornát tartok szentesi óvodák csoportjainak. Hetente egyszer pedig Gyermektornára várom a 3-6 éves korú gyermekeket!

Játszóházunknak mind a belső tere, mind pedig az udvara nagyon szép, örömmel dolgozom ezen a helyen. A munkatársaim segítőkészek, közvetlen, jó a kapcsolatunk.

Sok szeretettel, nevetéssel, vidámsággal várok minden kedves érdeklődő szülőt és gyermeket.

Anci néni

„Személyes példánkkal, kimondott szavainkkal, tetteinkkel állandóan alakítjuk gyermekeink lelkét”