Némethné Bubori Andrea

Némethné Bubori Andrea

Némethné Bubori Andrea

Üdvözöllek!

2013 áprilisa óta szerves tagja vagyok a Vitálcenter, Tündérkert Játszóház kis csapatának.

Munkaköröm igen változatos, sokrétű.

Beérkező vendégként először intézményünk recepcióján találkozhattok velem, ami a vendégfogadási részleg legfőbb kapcsolódási pontja. Itt tájékozódhattok széleskörű szolgáltatásainkról, felvilágosítást nyújtok, a pulton elhelyezett nyomtatványos, információs anyagokról. Én fogadom a Játszóházba betérő kis gyermekeket és igyekszem nyugodt, kiegyensúlyozott, segítőkész habitusommal a vendéglátást úgy megvalósítani, hogy a vendég a szolgáltatás után teljes megelégedéssel távozzon tőlünk.

A legfontosabb számomra a vendégek első és az utolsó pozitív benyomása rólunk.

Emellett a Játszóházban gyermekfelügyelő, illetve óvodai dajka végzettségemnek köszönhetően tudásom maximumát kamatoztatva részt veszek a hozzánk beérkező gyermekek ellátásában, közös játékban, az esetlegesen adódó nevelési helyzetek megoldásában, az óvodás, iskolás csoportok fogadásában.

Az egész napos ellátásban, illetve a bölcsődei nevelésben résztvevő gyermekek nevelési, gondozási feladatait látom el. A nyári táboros programok, kézműves foglalkozások megvalósításában is örömmel tevékenykedem.

Részt veszek csapatunkkal zártkörű rendezvények, születésnapi zsúrok, gyermekprogramok, kitelepülések, családi napok lebonyolításában.

Nálunk a pedagógusok és a dajkák társak. Kölcsönösen segítjük egymás munkáját, hisz a cél közös; a gyermeki öröm.

Két gyermekes édesanyaként tudom, hogy mi a legfontosabb a gyermekét ránk bízó szülőnek: a bizalom, szeretet, türelem és az elfogadás.

Mindezt szem előtt tartva, sok szertettel várok minden kedves Vendéget!